Tuotteet ja palvelut

Selkäsauma- ja tyynypussit kestävästi ja tehokkaasti

Selkäsauma- ja tyynypussit ovat elintarvikkeiden pakkaamiseen käteviä ja kustannustehokkaita pakkausmuotoja. Niihin saadaan tuotetiedot selkeästi näkyviin ja pussi suojaa elintarviketta kosteudelta, valolta, hajuilta ja muilta tuotteen ominaisuuksiin vaikuttavilta tekijöiltä. Selkäsauma- ja tyynypussit kestävät käsittelyä ja joustavat tuotteen täyttäessä pakkausta.

Pack Companyn ja Novelpackin monipuolinen konekanta mahdollistaa eri kokoisten selkäsauma- ja tyynypussien pakkaamisen tehokkaasti ja nopeasti. Pussiin pakkaaminen voidaan tehdä painettuun laminaattiin tai vaihtoehtoisesti painamattomaan laminaattiin, jolloin pakkaamisen yhteydessä etiketti asennetaan erillisellä aplikaattorilla.

Elintarvikepussit erilaisille tuotteille

Elintarvikepussit ovat malliltaan esimerkiksi tyynypusseja tai tasapohjaisia itsestään seisovia pusseja. Itsestään seisova pussi toimii hyvin tilanteissa, joissa pussia säilytetään esimerkiksi elintarvikekaapissa tai hyllyssä. Tyynypussi on muodoltaan kätevä pinottava ja helppo tyhjentää.

Pusseihin voidaan pakata esimerkiksi jauheita, siemeniä, kiteitä, rouheita ja rakeita. Parhaimmillaan pussit tuovat tuotteesi esiin kiinnostavasti, ja toimivat tuotteen suojana eri tilanteissa. Elintarvikepussit ovat myös ekologisia pakkauksia, joiden kierrättäminen onnistuu helposti. Pussipakkaus mahtuu tyhjentyessään pieneen tilaan, ja toisaalta siitä on helppo ottaa tuotetta kaatamalla sekä kauhomalla.

Pussipakkaamisen asiantuntija

Pack Companyn pussipakkauksista sekä tyynypussit että selkäsaumapussit voidaan toteuttaa erilaisista pakkausmateriaaleista. Vaihtoehtoina pussien materiaaliksi ovat esimerkiksi paperi, muovi, alumiini ja näiden yhdistelmät. Pussien päivämäärä- tai muu vastaava lisämerkintä voidaan tehdä mustesuihkulla tai stanssaamalla. Elintarvikepussien annosteluun voidaan käyttää vaaka-, ruuvi- tai tilavuusannostelijaa.

Pussipakkausten jatkopakkaaminen onnistuu tuotannossamme esimerkiksi myyntierälaatikoihin tai aaltopahvilaatikoihin. Toimitamme avaimet käteen -palveluna tuotteesi pakattuna pussipakkauksiin. Kysy meiltä lisää selkäsauma- ja tyynypussien mahdollisuuksista.

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.