Tuotteet ja palvelut

Kotelopakkauksia elintarvikkeille

Kotelopakkaukset ovat pakkaustyyppi, jota hyödynnetään monissa elintarviketeollisuuden tuotteissa. Pack Company ja Novelpack ovat kotelopakkausten asiantuntijoita, ja toimivat asiakkaidensa sopimuspakkauskumppanina luotettavasti ja vuosikymmenien kokemuksella.

Pakkaaminen kotelopakkauksiin soveltuu monille elintarvikkeille, kuten viljatuotteille. Kartonkinen kotelopakkaus on myös kuluttajalle tuttu pakkausmuoto. Koteloon pakattujen tuotteiden varastointi ja kuljettaminen on kustannustehokasta ja helppoa pakkauksen selkeän muodon ansiosta.

Kotelopakkaukset sopivat monille kuiville elintarvikkeille.

Kotelopakkaus on kevyt ja suoralinjainen pakkausmuoto, joka toimii erinomaisesti kuivien elintarvikkeiden suojapakkauksena. Kartonkikotelo on ekologinen ja kierrätettävä pakkausvaihtoehto.

Tyypillisesti kartonkikoteloon pakataan esimerkiksi ryynit, siemenet, jauheet sekä rouheet. Myös isommat partikkelit soveltuvat hyvin kotelopakkaukseen.

Kotelopakkaamisen asiantuntija

Monipuolinen pakkauskonekantamme mahdollistaa tuotteiden pakkaamisen joko suoraan koteloon (ilman sisäpussia) tai ensin sisäpussiin ja tämän jälkeen kotelopakkaukseen. Pakkausmuodon valinta riippuu elintarvikkeen asettamista vaatimuksista. Pakkaamme koteloihin laajalla kokoasteikolla. Jos tarvitset elintarvikkeelle kartonkikoteloa, kysy meiltä parhaat ratkaisut tuotteellesi.

Konelinjamme mahdollistavat myös tuotteiden jatkopakkaamisen myyntiryhmään ja siitä edelleen tuotteiden lavaamisen varastointia ja kuljetusta varten. Myyntiryhmiin voidaan pakata esimerkiksi 4–12 kotelopakkausta. Pystymme pakkaamaan tuotepakkaukset alustalle, kutistemuoviin tai myyntierälaatikkoon.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.