Elintarvikepakkausten vastuullinen ammattilainen

Pack Company Oy ja Novelpack Oy ovat Suomen johtavia sopimuspakkaajia. Meillä on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus elintarvikkeiden pakkaamisesta.

Olemme keskittyneet kuivien elintarvikkeiden sopimuspakkaamiseen. Yrityksenä olemme joustava ja ketterä kumppani. Meillä on monipuolinen konekanta. Pystymme tarvittaessa myös muuntelemaan pakkauslinjojamme asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelemme asiakkaitamme innovatiivisesti sekä joustavasti.

Pakkausalan ammattilaisia

Pack Company ja Novelpack ovat toimineet rahti- ja sopimuspakkaajina jo vuodesta 1988 lähtien. Yrityksissä työskentelee lähes 30 pakkausalan ammattilaista. Pack Companyn tuotantotilat sijaitsevat Mustasaaressa ja Novelpackin tilat puolestaan sijaitsevat Akaalla.

Pack Company ja Novelpack ovat kuuluneet vuodesta 2009 Laihian Mallas -konserniin. Laihian Mallas on valmistanut maltaita vuodesta 1910 ja on näin ollen yksi Suomen vanhimmista mallastehtaista. Laihian Mallas -konserni työllistää n. 350 henkeä.

Pakkauspalvelu suunnittelusta varastointiin

Tarjoamme kokonaisvaltaista pakkauspalvelua elintarvikkeille. Sopimuspakkauspalveluumme kuuluvat elintarvikepakkausten suunnittelu, elintarvikkeiden käsittely sekä pakkaaminen. Pystymme myös huolehtimaan tuotteiden välivarastoinnista tarvittaessa.

Pack Companyn ja Novelpackin pakkausvalikoimiin kuuluvat erilaiset elintarvikepakkaukset kuten pussit, purkit, kotelot sekä stick-pakkaukset. Palveluihimme kuuluvat myös elintarvikkeiden säkitystä, sekoitus, seulonta ja murskaus. Tuotannossamme on käytössä FSSC 22000 (Food Safety System Certificate) –elintarviketurvallisuusjärjestelmä, mikä kertoo pakkauspalvelumme korkeasta laadusta.

Toimimme vastuullisesti muun muassa tarjoamalla ekologisia pakkausratkaisuja. Kun etsit elintarviketuotteellesi ympäristöystävällisempää ja logistisesti tehokasta pakkausratkaisua, me olemme valmiit ideoimaan uusia vaihtoehtoja kanssasi. Pidämme haasteista ja jatkuva parantaminen näkyy päivittäisessä toiminnassamme.

Meistä

Pack Company Oy ja Novelpack Oy ovat Suomen johtavia sopimuspakkauspalveluyrityksiä, joilla on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus Suomen elintarvikealasta. Jatkojalostamme ja pakkaamme puolestasi tuotteet valmiisiin pakkauksiin ja edelleen myyntieriin. Olemme keskittyneet kuivien elintarvikkeiden pakkaamiseen asiakkaamme puolesta. Yrityksenä olemme joustava kumppani ja meillä on laaja kumppaniverkosto sekä monipuolinen konekanta.

Pack Company ja Novelpack ovat toimineet rahti- ja sopimuspakkaajina jo vuodesta 1988 lähtien. Yrityksissä työskentelee n. 27 alan ammattilaista.

Yritykset ovat kuuluneet vuodesta 2009 Laihian Mallas -konserniin. Laihian Mallas on valmistanut maltaita vuodesta 1910 ja on näin ollen yksi Suomen vanhimmista mallastehtaista. Laihian Mallas -konserni työllistää n. 350 henkeä.