Sertifioitu tuotanto varmistaa elintarviketurvallisuuden

Sertifioitu järjestelmämme valvoo valmistettavien tuotteiden turvallisuutta ja laatua jokaisessa vaiheessa.

FSSC 22000, AOECS ja luomuvalvonta

Sertifioitu FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmämme on todiste ennakoivasta suhtautumisesta laadunhallintaan, elintarviketurvallisuuteen ja muihin lakisääteisiin sekä standardien mukaisiin vaatimuksiin. Näin varmistetaan valmistettavien tuotteiden turvallisuus, vastuullisuus ja laatu toiminnan jokaisessa vaiheessa.

Huomioimme asiakkaidemme tuotteille sekä tuotannolle asettamat erityisvaatimukset osana palveluamme mahdollisuuksien mukaan. Valmistamme elintarvikepakkaukset turvallisissa ja valvotuissa tuotantotiloissa. Meillä on myös AOECS-sertifiointi. Tämä mahdollistaa gluteenittomien tuotteiden pakkaamisen ja yliviivattu tähkämerkin käytön pakkauksessa. Pakkaamme myös allergeeneja sisältävät tuotteet.

Luomutuotteiden osalta tarjoamme luomuvalvottua pakkauspalvelua. Luomuvalvonta varmistaa, että luomutuotteen kriteerit täyttyvät jokaisessa pakkausvaiheessa.

Ekologisuus, turvallisuus ja puhtaus keskiössä

Vaadimme toiminnaltamme korkeaa laatua ja tuoteturvallisuutta. Kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti.

Ekologisuus on meille tärkeää ja se näkyy muun muassa pakkausmateriaali valinnoissa. Tarjoamme uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja pakkausmateriaaleja, jotka voi myös kierrättää esimerkiksi kartonkikeräykseen.

PackCompany Oy:n käytössä:

  • Sertifioitu FSSC 22000 (Food Safety System Certificate) -elintarviketurvallisuusjärjestelmä
  • AOECS sertifiointi gluteeni-intoleranteille henkilöille sopiville elintarvikkeille
  • Luomuvalvonta luomutuotteiden osalta

Novelpack Oy:n käytössä:

  • FSSC 22000 (Food Safety System Certificate) –elintarviketurvallisuusjärjestelmä
  • Luomuvalvonta luomutuotteiden osalta

Oiva raportit

Oy Pack Company Ab
Oy Novelpack Ab

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.