Monipuoliset tuotepakkaukset elintarvikkeille

Etsitkö elintarvikkeelle tuotepakkausta, joka vastaa tiukkoja vaatimuksia hygienian, kestävyyden ja säilyvyyden suhteen? Pack Company sekä Novelpack ovat kokeneita kuivien elintarvikkeiden pakkausten ja pakkaamisen asiantuntijoita.  Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat erilaiset kotelot, pussit, purkit, stick-pakkaukset sekä säkit.

Erilaisia tuotepakkauksien malleja Pack Companyn ja Novelpackin pakkaamispalvelusta.

Tuotteet ja palvelut

Elintarvikkeiden pakkauspalvelu ja varastointi tukenasi

Elintarvikkeiden pakkauspalvelumme sisältää koko pakkausprosessin pakkausten suunnittelusta sekä raaka-aineiden murskauksesta, seulonnasta ja sekoituksesta tuotteiden pakkaamiseen. Pystymme valmistamaan laajalti eri kokoisia elintarvikepakkauksia. Pienimmät annospakkaukset painavat 0,2 grammaa ja suurimmat tuotepakkaukset voivat olla jopa 1 000 kg painoisia.

Pakkausvalikoimamme pitää sisällään myös ekologiset pakkausmateriaalit sekä erilaiset myyntipakkaukset. Pystymme pakkauslinjoillamme huomioimaan myös erilaiset allergeenit. Kysy meiltä lisää tuotepakkausten mahdollisuuksista!

Nykyaikaisen varastomme ansiosta voimme myös tarjota valmiin tuotteen tai puolivalmisteen varastointia. Tavoitteenamme on löytää asiakkaillemme mahdollisimman kustannustehokas ratkaisu, joka tukee tuotteen myyntiä. Miten voisimme tehostaa liiketoimintaasi? Kysy lisää pakkauspalveluistamme ja elintarvikkeiden käsittelystä ennen pakkaamista. Etsitään yhdessä toimivin vaihtoehto tuotteesi pakkaamiseen.

Tuotepakkausten suunnittelua yhteistyössä

Elintarvikkeiden tuotepakkaukset suunnitellaan vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita. Pakkauksen päätehtävä on suojata tuotetta, mutta lisäksi laadukas myyntipakkaus erottuu muista tuotteista. Vastuullinen elintarvikepakkaus huomioi myös ekologisuuden esimerkiksi kierrätettävyydellä ja logistisella toimivuudellaan.

Palvelemme tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Elintarvikepakkauksen toteutuksessa otetaan huomioon tuotteen säilyvyyteen, kuljetukseen, varastointiin ja käyttöön liittyvät vaatimukset. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa myös pakkaustavan ja pakkausmateriaalin valinnassa. Olemme kiinnostuneita etsimään asiakkaan kanssa parhaita ratkaisuja tuotteen pakkaamiseen. Haasteet innostavat meitä ja haluamme kehittää innovatiivisia pakkauksia, jotka viimeistelevät tuotteen ja mahdollistavat sen menestyksen.

Elintarvikkeen pakkausmateriaali ja tuotepakkauksen muoto voidaan suunnitella yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan mallin tai idean pohjalta. Jokainen pakkaus testataan huolella ja prosessia kehitetään jatkuvasti.

Pack Companyn ja Novelpackin henkilökunta on pakkausalan osaajia. Meillä on myös mahdollisuudet ja osaamista pakkauslinjojen muokkaamiseen. Pystymme räätälöimään pakkauksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

  • Merkintävaihtoehdot tuotannossamme ovat mustesuihku ja stanssaus.
  • Tuotteet voidaan annostella pakkauksiin vaaka-annosteluna-, ruuviannostelijalla tai tilavuusannosteluna.
  • Pakkaukset voidaan tarvittaessa pakata vielä myyntierälaatikoihin ja aaltopahvilaatikoihin.
  • Tarjoamme asiakkaillemme myös tuotepakkausten varastointipalvelua.

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.