Tuotteet ja palvelut

Stick-pakkaus yrityksen painatuksella

Stick-pakkaus on pieni ja kevyt elintarvikepakkaus, joka soveltuu esimerkiksi annossokeripakkaukseksi tai muuhun kuivan elintarvikkeen pienpakkaamiseen. Kertakäyttöinen annospakkaus toimii hyvin kahviloissa, ravintoloissa, lentoyhtiöissä ja joukkoliikennevälineissä. Stick -pakkauksia hyödynnetään myös take-away annosten mukana. Stick-pakkauksia voidaan jakaa myös esimerkiksi messutapahtumissa, koska niiden pieni koko ja helppo jaettavuus tekevät pusseista mukavia ja edullisia markkinointilahjoja.

Stick-pakkaus on hyvä valinta annossokereille.

Stick-pakkauksen ansiosta kerta-annos tuoteita on helppo nauttia hygieenisesti. Samalla voidaan vähentää ruokahävikin määrää, kun pakkaukseen on annosteltu sopiva määrä yhdelle henkilölle. Annospakkauksen kääre on kierrätettävissä, ja pakkaus on helppo avata pussin päästä repäisemällä. Pakkauksen muoto mahdollistaa pussin sisällön tyhjentämisen suoraan esimerkiksi juomapulloon.

Annossokeripakkaus tai muu kuivatuotepakkaus

Annossokeripakkaukseen voidaan pakata esimerkiksi erilaisia sokerilaatuja. Kidemuodossa oleva sokeri liukenee helpommin kuumaan juomaan, kuin palasokeri.
Stick-pakkaukseen voidaan pakata toki muitakin kuivatuotteita, kuten esimerkiksi mausteita tai juomajauheita. Pakkaamme tuotteesi toiveidesi mukaan ja huolehdimme halutessasi avaimet käteen -palveluna koko prosessista.

Valmistamme annossokeripakkauksia sekä muita stick-pakkauksia omalla painatuksella. Stick-pussit voidaan brändätä yrityksesi ulkoasuun sopivaksi. Annospakkaukseen voidaan painaa haluamasi kuvio, jolloin tuote viimeistelee asiakaskokemuksen. Pienistäkin yksityiskohdista kannattaa huolehtia, kun kyse on laadukkaasta brändistä.

Stick-pakkaukset voidaan pakata joko bulk-tyyppiseen myyntierään tai display laatikkoon. Display laatikko sopii esimerkiksi kahviloiden tiskille suoraan tarjolle asetettavaksi.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.