Tuotteet ja palvelut

Murskaus vähentää elintarvikehävikkiä

Murskausta voidaan hyödyntää esimerkiksi valmistusprosessissa syntyvien hävikkituotteiden jatkojalostamiseen.  Elintarvikkeiden valmistuksessa syntyvä hävikki murskataan ja murskattu tuote tuotteistetaan uudeksi tuotteeksi.  Näin käyttökelpoinen tuote ei joudu biojätteeksi. Esimerkiksi tuote, joka on muodoltaan virheellinen voidaan murskata jauheeksi.

Murskaus soveltuu monen tyyppisille elintarvikkeille. Murskaamalla voidaan käsitellä esimerkiksi suklaata, pähkinöitä tai kuivattuja palkokasveja.  Murskauksessa määritellään tuotteen partikkelikoko. Raaka-aine voidaan murskata esimerkiksi rouheeksi, isommiksi kappaleiksi tai jauhoksi. Esimerkiksi mysli- ja granolaseoksiin voidaan murskata raaka-aineita toivotun kokoisiksi kappaleiksi, jolloin lopputuote on miellyttävää syödä ja toimii myös pakkausvaiheessa ongelmitta.

Murskaus voidaan viimeistellä seulomalla

Murskauksen yhteydessä hyödynnetään usein myös seulomista. Seulomisessa erotellaan murskaustuotteesta eri kokoiset jakeet jatkokäyttöä varten. Seulomalla saadaan tasalaatuinen lopputuote, joka soveltuu myös tarkkojen vaatimusten mukaiseen jatkojalostukseen. Toisaalta murskattavaksi voidaan toimittaa seulonnassa erotetut isommat partikkelit, jolloin mikään seulontatuote ei mene hukkaan.

Murskauksen ja seulonnan palveluja

Pack Company ja Novel Pack tarjoavat elintarvikkeille sekä murskausta että seulontaa pakkauspalvelujen lisäksi. Murskaus- ja seulontapalvelut toteutetaan Novelpackin laitteistoilla. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset elintarviketuotteelle murskausta ja seulontaa. Meidän kauttamme onnistuvat ketterästi kuivien elintarvikkeiden pakkaamiseen liittyvät esikäsittelytyöt. Pystymme tarvittaessa ottamaan myös huomioon erilaiset allergeenit pakkaamisessa.

Murskauksen jälkeen tehtyjä seulontatuotteita voidaan pakata eri kokoisiin pakkauksiin. Pystymme toimittamaan seulonnassa erotettuja partikkeleja myös suursäkeissä. Suursäkit soveltuvat esimerkiksi teollisuuden käyttöön. Pakkaamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan eri kokoiset seulontatuotteet omiin pakkauksiinsa.

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.