Tuotteet ja palvelut

Pussipakkaukset suojaavat elintarvikkeita

Pussipakkaus on kätevä pakkausmuoto monille elintarvikkeille. Pack Company ja Novelpack pakkaavat elintarvikkeita pusseihin. Monipuolinen pakkauskonekantamme mahdollistaa laajan elintarvikepussivalikoiman. Pussipakkausten materiaalina voivat olla esimerkiksi paperi, muovi, alumiini tai näiden yhdistelmät.

Pussipakkaus soveltuu erinomaisesti monille kuivatuotteille kuten jauheille, siemenille ja ryyneille. Annospusseihin voidaan pakata esimerkiksi pastilleja tai rakeita. Pienet näytepussit soveltuvat esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

Pussipakkausten hyödyt liittyvät niiden joustavuuteen ja keveyteen. Pussipakkaus on helppo kierrättää ja kuluttajan kannalta se on helppo säilyttää. Pussipakkaus on myös varsin kestävä pakkausmuoto elintarvikkeille, ja etenkin seisovat pussit toimivat hyvin säilytyksessä. Uudelleen suljettavat doypack-pussit tarjoavat elintarvikkeen loppukäyttäjälle helppoutta ja siisteyttä. Tuotetta ei tipahtele pussin reunoista, kun pussin suu voidaan sulkea ketterästi ilman erillistä pussinsulkijaa.

Paras kumppanisi pussipakkausten suunnitteluun

Elintarvikepakkauksen tulee täyttää monia eri vaatimuksia. Pakkauksen tulee täyttää elintarvikelain vaatimukset ja sen tulee säilyttää tuote moitteettomassa kunnossa. Lisäksi elintarvikepakkaukselta odotetaan näyttävyyttä, toiminnallisuutta, varastoitavuutta sekä ekologisuutta. Pack Companylla ja Novelpackilla on pitkä kokemus pakkausten kehittämisestä asiakkaiden tarpeisiin. Ymmärrämme odotukset, jotka kohdistuvat erilaisille elintarvikepakkauksille. Olemme asiantunteva ja aktiivinen kumppanisi pakkaamiseen liittyen.

Pack Companyn ja Novelpackin pakkaamisprosessi on sujuva, ja autamme myös pakkausmuodon ja -materiaalin valinnassa. Pussipakkaamisessa olemme erikoistuneet muun muassa näytepusseihin, annospusseihin, selkäsauma- ja tyynypusseihin sekä doypack-pusseihin. Pussipakkauksen muoto vaihtelee elintarvikkeesta ja tuotteen kohderyhmästä riippuen. Ota meihin yhteyttä ja neuvotellaan paras vaihtoehto tuotteellesi.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.