Tuotteet ja palvelut

Doypack-pussiin pakkaaminen

Doypack-pussi on jämäkkä ja selkeä pussipakkaustyyppi. Doypack soveltuu monille kuiville elintarvikkeille, kuten esimerkiksi erilaisille jauheille, siemenille, suurimoille, makeisille ja erilaisille kuivatuille tuotteille. Doypack-pussi on nykyaikainen ja houkutteleva myyntipakkaus, joka on myös ekologinen ja helppokäyttöinen. Pussin pystyy kierrättämään sen tyhjennyttyä, eikä se vie suurta tilaa varastoinnissa.

Tyylikäs doypack-pussi tukee brändiäsi. Pussin rakenne mahdollistaa laajan painatuspinta-alan, jolloin tuotteen ulkoasu voidaan suunnitella näyttäväksi. Varsinkin elintarvikemyymälässä tuotteiden määrä on valtava, ja kilpailu näkyvyydestä ja kuluttajien huomiosta on kovaa. Pakkaussuunnittelussa on otettava huomioon ulkoasuun, ekologisuuteen ja käytettävyyteen liittyviä seikkoja. Doypack tarjoaa hyvän vaihtoehdon elintarvikkeiden pakkaamiseen. Pack Company ja Novelpack tarjoavat monipuolisesti erilaisia pussipakkauksia elintarvikkeille. Myös doypack-pussit kuuluvat valikoimaamme.

Jämäkkä elintarvikepussi

Elintarvikepussit voivat olla joko uudelleensuljettavia tai ilman sulkumekanismia. Doypack-pusseihin on mahdollista saada zipper eli uudelleensuljettava sauma yläosaan. Tämä ominaisuus on loppukäyttäjän kannalta miellyttävä, sillä se helpottaa elintarvikkeen säilyttämistä esimerkiksi keittiön kaapissa tai laukussa.

Doypack-pussin hyvä ominaisuus on myös sen jämäkkä pohjarakenne, jonka ansiosta pussi pysyy pystyssä itsestään seisten. Pussi ei vaadi tällöin erillistä säilytysrasiaa, vaan pakkauksen voi varastoida hyllylle avattuna. Käyttäjät arvostavat tukevaa pussipakkausta, jolloin tuotteesi laatumielikuva säilyy hyvänä.

Packcompany pussipakkausten kumppanisi

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaat doypack-pussit, joihin voimme tarvittaessa stanssata myös euroreiän hyllytystä varten. Euroreiän läpi tuotepakkaus voidaan ripustaa myymälän hyllyyn, josta se on helposti otettavissa. Pussin ulkomuoto säilyy siistinä, kun se on ripustettu roikkuvaan asentoon.

Elintarvikepussien materiaalina voi olla muun muassa paperi, muovi ja alumiini, sekä näiden yhdistelmämateriaalit. Pussiin voidaan myös tehdä esimerkiksi päiväysmerkintä linjastollamme. Merkintävaihtoehtoja pussipakkaukseen ovat mustesuihku ja stanssaus.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.