Tuotteet ja palvelut

Elintarvikkeiden säkkeihin pakkaaminen

Elintarvikkeiden säkitys liittyy yleensä erilaisten bulk-tuotteiden pakkaamiseen. Suuremmat elintarvike-erät voidaan pakata säkkeihin, joissa niiden kuljettaminen ja varastointi sujuu tehokkaasti. Suuria elintarvikesäkkejä käyttävät valmistava teollisuus, suurkeittiöt, ravintolat ja muut horeca-alan toimijat. Säkkipakkaukset ovat käytössä myös elintarvikkeita valmistavien yritysten tuotantolinjoilla.

Elintarvikkeet, joita voidaan pakata säkkeihin ovat esimerkiksi viljatuotteet, riisit, jauhot, siemenet, pavut sekä muut raemaiset tai jauhemaiset kuivatuotteet. Suurtalouspakkaukset mahdollistavat isojen annosmäärien valmistamisen ruoanlaitossa tehokkaammin. Niiden ansiosta säästyy sekä aikaa että pakkausmateriaalia.

Säkkipakkaus elintarvikkeille toimii hyvin bulk-tyyppisille tuotteille.

Pakkauksena säkkien historia ulottuu pitkälle. Esimerkiksi kahvi-, mauste- ja jauhosäkit olivat käytössä jo vuosisatoja sitten. Säkki on pakkauksena tilava, joustava ja selkeä. Materiaalista riippuen se myös kestää lastinkäsittelyä kohtuullisen hyvin. Varastointia varten säkit voidaan pinota tukevasti lavoille.

Säkityksen ammattilainen

Tarjoamme elintarvikkeiden säkitystä tehokkaasti sovitussa aikataulussa. Säkityslinjamme mahdollistaa kuivatuotteiden pakkaamisen erikokoisiin säkkeihin. Tarvittaessa pystymme myös tekemään uudelleensäkitystä esimerkiksi suursäkistä pienemmän kokoisiin ja helpommin käsiteltäviin säkkeihin.

Säkkipakkauksessa säkin materiaali valitaan pakattavan tuotteen mukaan. Säkin materiaali voi olla esimerkiksi muovia tai paperia tai näiden yhdistelmiä. Säkkien suljenta voidaan toteuttaa säkistä ja tuotteesta riippuen eri tavoin. Kuumasaumaus on tiivis suljentatapa, ja soveltuu säkkeihin, joiden materiaalissa on mukana muovia. Paperisäkkeihin käytetään myös ompelusaumaa. Säkityksessä suljennalla on iso merkitys. Kestävä sauma huolehtii tuotteen laadukkaasta säilyvyydestä myös kuljetuksen aikana, ja toisaalta pakkaus on helposti avattavissa, kun sauma on toteutettu oikein.

Elintarvikesäkkeihin voidaan toteuttaa painettu pinta tai erillinen etiketti. Säkkien ulkoasu voidaan toteuttaa tuotteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Tarjoamme asiakkaillemme ketterää säkityspalvelua. Vaativa tukkupakkaaminen onnistuu meiltä vuosikymmenien kokemuksella ja huolehdimme myös elintarvikesäkkien toimituksesta kohteeseen. Suuret säkkipakkauksemme pitävät huolta tuotteestasi.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.