Tuotteet ja palvelut

Kartonkikuppi yksittäispakatuille elintarvikkeille

Kartonkikuppi on kätevä pakkausmuoto, kun elintarviketuotteen kuiva-aines halutaan pakata annospakkaukseen, joka kestää kuumaa nestettä. Kuppiin voi kaataa esimerkiksi kuumaa vettä joukkoon, jolloin valmiista seoksesta saadaan yhden hengen ateria tai juoma.

Kartonkikuppi soveltuu hyvin ”lisää vain vesi” tyyppisille tuoteratkaisuille.  Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset juomaseokset, kuppikeitot sekä pikapuurot.

Kartonkikuppi on omiaan kuumille juomille ja yksittäispakatuille aterioille.

Kartonkikupin muoto on pyöreä ja ylöspäin levenevä. Sen materiaali on kartongin ja muovin yhdistelmä, ja pakkaus itsessään on kierrätettävissä kartonkikeräykseen. Kuppi pysyy tukevasti pystyssä ja siitä on miellyttävää pitää kiinni, koska kartonkipinta ei ole liukas.

Kartonkikuppeihin pakkaaminen kokonaispalveluna

Pakkaamme kartonkikupit asiakkaan toiveen mukaan myyntierälaatikoihin Voimme myös tarvittaessa huolehtia tuotteen lyhytaikaisesta varastoinnista Tästä voi saada käsityksen, että jakelemme kioskeille jne.

Tuote voidaan toimittaa pakattavaksi valmiina seoksena, tai tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme sekoituspalveluja. Sekoituspalvelujen ansiosta asiakkaan ei tarvitse itse rakentaa sekoituslinjastoa tuotantoonsa, vaan sekoitamme raaka-aineet oikeassa suhteessa tasaiseksi seokseksi.

Tuotteiden ekologisuus on yrityksille tärkeää. Myös me tarjoamme pakkaamiseen ratkaisuja, joissa materiaalin ja pakkausmuodon valinnoilla pystytään tuottamaan ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.