Tuotteet ja palvelut

Sekoituspalvelut elintarvikkeiden pakkaamiseen

Elintarvikkeiden raaka-aineiden sekoituspalvelut tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon asiakkaillemme, joilla ei välttämättä ole mahdollisuutta sekoittaa tuotteen raaka-aineita keskenään omissa tuotantotiloissaan. Sekoituspalvelussa kokoamme oikeassa suhteessa raaka-aineita ja sekoitamme ne tasapainoiseksi ja vaatimusten mukaiseksi tuotteeksi.

Novel Pack ja Pack Company pystyvät tarjoamaan elintarvikealan yrityksille laadukkaita sekoituspalveluja. Voimme sekoittaa useita eri raaka-aineita asiakkaan toivomusten ja reseptin mukaisesti. Sekoitettavia raaka-aineita voivat olla mitkä tahansa kuivat elintarvikkeet. Sekoituspalvelun avulla voimme varmistaa ja pakata esimerkiksi erilaisia jauho- tai mausteseoksia. Sekoituspalvelumme avulla asiakkaat voivat valmistuttaa räätälöityjä seoksia, kuten jauhoseoksia ja mausteseoksia.

Yhden sekoituksen maksimikapasiteetti on 500–1 000 kiloa sekoituserässä riippuen tuotteen ominaispainosta.

Sekoituspalveluja sekä muita pakkauspalveluja

Sekoituspalvelut voimme yhdistää pakkauspalveluihimme. Pakkaamme sekoitetun tuotteen tarvittaessa säkkeihin, suursäkkeihin tai esimerkiksi erilaisiin pussipakkauksiin tai koteloihin.

 

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.