Tuotteet ja palvelut

Näyte- ja annospussit elintarviketuotteille

Näyte- ja annospussit sopivat erityisesti elintarviketuotteiden markkinointitarkoituksiin erilaisiin tapahtumiin. Etenkin elintarvikeliikkeissä ja messuilla on yleistä jakaa asiakkaille näytteitä maistettavaksi ja arvioitavaksi. Tuotenäytteitä jaetaan myös verkkokauppojen toimituksen yhteydessä. Onko sinun tuotteesi annosteltavissa pieneen näytepussiin? Asiakkaalle ilmaisena jaettava kerta-annospussi antaa positiivisen mielikuvan brändistäsi.

Annospussi ja näytepussi sopivat markkinointiin

Pienikokoiset kerta-annospussit ovat käteviä, kun halutaan pakata elintarvikkeita näppärästi mukaan otettavaan muotoon. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset välipalatuotteet. Kerta-annospussit toimivat eväänä sellaisenaan, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat tyhjentyessään helppo kierrättää asianmukaisesti. Annospussit sisältävät yleensä täsmällisen annoksen yhdelle tai kahdelle hengelle.

Näytepussien jakaminen on yleinen markkinointitoimenpide erilaisissa tapahtumissa, messuilla sekä myymäläkampanjoiden yhteydessä. Näytepussilla voidaan esitellä uutuustuotetta tai rohkaista asiakasta vaihtamaan tuotemerkkiä käyttämässään elintarvikkeessa. Näytepussit sopivat erinomaisesti myös markkinatutkimuksen tekemiseen, kun halutaan testata kuluttajien mielipiteitä uudesta tai uudistuneesta elintarvikkeesta.

Näyte- ja annospusseihin voidaan pakata elintarvikkeista erilaisia jauhemaisia tuotteita, pastilleja, pillereitä ja rakeita. Lisäksi annospussiin sopivat muun muassa hiutaleet, siemenet sekä myös kiinteämmät ainekset kuten vaikkapa keksit. Pussipakkauksissa tuotteet säilyvät laadukkaina. Elintarvikepussin tarkoitus on suojata elintarviketta kosteudelta, hajuilta, valolta ja likaantumiselta. Laadukas pussi kestää kuljetusta ja varastointia, mutta on käyttäjälle helppokäyttöinen.

Pussipakkausten osaaja

Pack Company ja Novelpack ovat näyte- ja annospussien asiantuntijoita. Saat meiltä yksittäiset pussipakkaukset sekä tuplapussit kolmisivu- tai nelisivusaumauksella. Elintarvikepussin muoto voi vaihdella neliöstä suorakaiteeseen. Muoto riippuu kohderyhmästä ja tuotteen asettamista erityisvaatimuksista. Pussin materiaalina voi olla muun muassa paperi, muovi, alumiini tai näiden yhdistelmä. Pakkaukseen voidaan tehdä myös pakkausvaiheessa esimerkiksi päivämäärämerkintä. Merkintävaihtoehtona pakkauksissa ovat mustesuihku sekä stanssaus.

Toimitamme näyte- ja annospussit asiakkaillemme nopeasti. Pystymme tarvittaessa myös tarjoamaan pienimuotoista varastointipalvelua pussipakkauksille. Valmiiksi pakatut pussit voidaan pakata erikokoisiin myyntierälaatikoihin.

Palvelupolku

Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille. Pack Companyn ja Novelpackin tarjoama palvelupolku elintarvikepakkauksille.